Hem / Hosting / Exchange / Hosted Exchange
Hosted exchange

Hosted Exchange - den professionella e-postlösningen

Hosted Exchange är marknadens mest kraftfulla och säkra e-postlösning. Du kommer åt och kan dela information med kollegor var ni än befinner er. Det är enkelt att synka mot mobilen och du kan hantera din e-post, din kalender och mötesbokningar på ett flexibelt sätt.

Vill du veta mer? Använd prisberäkningen nedan och fyll i dina uppgifter till höger, så kontaktar vi dig så snart som möjligt!

  • Beskrivning
  • Specifikation
  • Prisberäkning

Ansluta med din Office Outlook överallt (Outlook Anywhere)
Du ansluter enkelt din Outlook 2010, 2011, 2013 och 2016 till QoS Exchange Hosting Standard över Internet oavsett var du befinner dig så du får tillgång till den fulla kraften av Exchange.

Webbaserad Outlook med full funktionalitet (Outlook Web App)
Med en internetanslutning och en webbläsare kan nå din e-post, kalender och adressbok var du än befinner dig. OWA är väldigt lätt att använda.

Exchange i mobil/surfplattan (ActiveSync med DirectPush)

Exchange innehåller funktionen Active Sync som automatiskt synkar innehållet i Exchange till din mobiltelefon. Oöverträffat smidigt, eftersom du kan jobba med din e-post, kalender och notifieringar, så du håller dig alltid uppdaterad.

Dela e-post, kalendrar, kontakter och att göra listor
Du och dina medarbetare kan samarbeta effektivare genom att dela det ni behöver komma åt gemensamt vare sig det är e-post, kalendrar, kontakter eller att göra listor.

Antivirus & spamfilter på inkommande e-post
All inkommande e-post granskas av våra antivirus och antispam filter så du och dina medarbetare tryggt kan arbeta utan att behöva ägna timmar på att gå igenom skräppost.

Daglig Backup
Varje dag gör en backup på e-post, kalender, adressbok och allt annat som finns i din mailbox.

Mailbox Storlek 7 GB
Antivirus & Spamfilter Ja
Outlook Webbapp Ja
Active Sync/Pushmail till mobil Ja
Antal alias per konto Obegränsat
Antal e-post grupper Obegränsat
Delade mappar Ja
Delade Uppgifter Ja
SLA 99.8%
Bindningstid 3 månaders uppsägningstidAntal 7GB Mailboxar
0 /mån

Totalt 0kr/mån