Hem / Adobe / Adobe för företag

Adobe för företag

Creative Cloud ger användaren tillgång till Adobes mjukvara, baserat på vald licens, inte bara den absolut senaste versionen vid köpläget, utan även Alla framtida versioner. Det gör det möjligt att alltid vara up-to-date och kapabel att öppna alla Adobes filtyper.
Utöver mjukvaran i sig tillkommer Cloud, vilket är en molntjänst som öppnar upp för central lagring av material, inställning synkronisering, och mer.

Value Incentive Plan (VIP)

Adobe Value Incentive Plan (VIP) är ett prenumerationsbaserat licensprogram med stigande rabattnivåer ju fler inköp som görs.
VIP är utformat för företag på det sätt att licensens löptid går att sätta så att de följer budget cyklar – 1 år, 18 månader, eller upp till 4 år.
VIP överlåter användar- och licenshanteringen till Admin Console, vilket underlättar det administrativa.
VIP går att införskaffa i två varianter, ‘per användare’ och ‘per enhet’.

per användare’ följer medarbetaren genom arbetet. Öppnar upp användning av mobila versioner av mjukvaran, samt molnlagring.
per enhet’ är låst till en installation på en dator, ämnat för exempelvis kunddatorer eller annan hårdvara ägd av företaget som flera parter ska använda.
Skulle det vara så att en medarbetare slutar jobba på arbetsplatsen går det att via Admin Console stänga av tillgången till programmen.