Hem / IT / Support
Support

QoS Fjärrstöd - Servicedesk/Helpdesk

När du ringer vår Helpdesk kan du vara säker på att snabbt komma fram, och att snabbt få hjälp. De skickliga teknikerna på vårt fjärrstöd kan normalt hitta snabba lösningar på alla dina problem, som inte behöver lämnas vidare. Vår personalomsättningen är låg, vilket ger tiden att skapa en djupare relation mellan dig som kund och våra tekniker. I förlängningen resulterar detta i ännu bättre support. Tack vare vårt Helpdesk/Managementverktyg får du en proaktiv och automatiserad IT-drift med övervakning. Windows PC, Mac eller Chromebook? Det spelar ingen roll, vi är certifierade för dem alla.

Vill du veta mer? Använd prisberäkningen nedan och fyll i dina uppgifter i formuläret, så kontaktar vi dig så snart som möjligt!

  • Beskrivning
  • Specifikation

Kundanpassade  avtal
Supporten finns i olika avtalsformer för att passa just dina behov och hur ditt företag arbetar. Om du vill ha högsta kostnadskontroll väljer du Fastpris, Med Pott kan du skjuta inbetald tid framåt upp till tre månader vilket kan vara önskvärt om man har toppar och dalar i sitt behov av support.

Automatiserad felsökning
Genom tilläggsprodukter som Management Agent kan vi öka service nivån ytterligare genom proaktiva åtgärder.

Bra villkor
Vi har korta debiterings intervall, startdebitering vid support på distans är endast 15 min. Vid på platsen support tar vi minidebitering på 1 h. Utöka gärna din support hos oss, med våra högkvalitativa hostingtjänster från QOS Cloud.

Ad Hoc* Pott Fastpris
Hälsokontroller Nej Ja Ja
Support på plats Per timme (start 2h) Per timme Ingår
Support på Distans Per timme Per kvart Ingår
Telefonsupport Per timme ingår ingår
Inventering Tillval Ingår Ingår
Management Agent Tillval Tillval Ingår
Antivirus Tillval Tillval Tillval
Pris per server /mån 0 kr 295 kr 895 kr
Pris per dator/mån 0 Kr 0 kr 1295 kr
Pris per timme 2500 kr 900 kr ingår
Minsta debitering / mån 0 Kr 1800 kr 5000 kr

Bindningstid                               3 månaders uppsägningstid

Fastpris på dator installationer igår i våra avtal, dessa priser tas fram genom behovsundersökning.
*ej tillgänglig för nya kunder. Denna taxa implementeras också på installationer utanför fastpris.

Vi erbjuder också på platsen support, för att se om det är tillgängligt där du har ditt företag, kika på vår täckningskarta.

Har ni i dag en IT policy? Vi hjälper er annars även med det, utformningen kan vara snårig om man ej är insatt i alla lagar och regler. Givetvis tecknar vi också både sekretessavtal och biträdesavtal med er då ni blir kunder, så ni efterlever sådant som GDPR till fullo.