Lenovo

Lenovo, sedan 2013 världens största PC-tillverkare. Inte nog med att deras maskiner ständigt uppdateras prestandamässigt, de blir även tunnare och tunnare. När du beställer Lenovo-produkter av oss tar vi fram låga priser specifikt till dig som avtalskund genom direktkontakt med vår partner Lenovo. Deras senaste utbud av ThinkPad-enheter är designade utifrån Lenovos huvudprinciper kring ansvarsfull tillväxt och strävan efter ständig innovation.

Här nedan finner ni några av anledningarna till att vi valt Lenovo som partner:

Produktivitet
Lenovos lösningar, många av dem med Windows 10 Pro, är utformade för att hjälpa företag att åstadkomma mer på kortare tid, med allt från lättanvända enheter till verktyg som underlättar samarbete. Många av Lenovos senaste enheter är utrustade med Intel® vPro®-plattformen, byggd för företag, och levererar prestanda, säkerhet och hanterbarhet i företagsklass.

Koldioxidkompensation
Lenovos CO2 Offset Service hjälper organisationer att ta itu med frågor kring socialt ansvar. Tjänsten hjälper våra kunder att nå sina hållbarhetsmål och erbjuder ett skräddarsytt tillvägagångssätt för CO2-kompensation baserat på realistiska utsläpp per produkt, vilket innefattar produktion, transport och en normal livscykel på upp till fem år. Lenovo samarbetar med ledande certifierade leverantörer av CO2-kompensationspartner och FN för att tillhandahålla en smidig process.

Förpackning
Hos Lenovo är förpackning inte bara ett sätt att få färdigt ThinkPad®-datorer från deras tillverkningsanläggning säkert i kundens händer.
Det är en möjlighet för deras innovativa förpackningsingenjörer och designers att minska miljöpåverkan från förpackningar och logistik. Genom att minimera avfallet och använda hållbara material har Lenovo eliminerat mer än 3100 ton förpackningar i vikt sedan 2008.

Återanvända material
Lenovo är branschledare när det gäller att använda PCC-plast, som vattenflaskor och andra använda konsumentprodukter, vid tillverkningen av våra bärbara datorer, stationära datorer, arbetsstationer, bildskärmar och tillbehör.

Ekonomiskt
Maximera Lenovos produkters livslängd genom reparerbarhetsinitiativ.
Maximera deras värde genom Device as a Service-initiativ (DaaS).
Lenovos initiativ bidrar till att minska mängden elektroniska produkter som kasseras på soptippar och behovet av nya råvaror.

Social påverkan

  • År 2025 kommer 75 % av Lenovos produkter att granskas av inkluderande designexperter för att säkerställa att de fungerar för alla, oavsett fysiska egenskaper eller förmågor.
  • Vi är stolta över att Lenovo ThinkPad-produkter använder Intel® EvoTM-plattformen, som drivs av Intel® CoreTM vPro®-processorer som är gjorda med 100 % konfliktfria mineraler.
  • År 2025 kommer Lenovo Foundation att ha gynnat 5 miljoner människor över hela världen.

Är du intresserad av att beställa Lenovos produkter? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vår säljavdelning dig.

[hubspot portal=”5618774″ id=”e0a3b10a-abe8-40df-83cb-42dae18ba8bf” type=”form”]