Nu kan vi på Quality of Service, som partner med Google och Microsoft erbjuda ett nytt revolutionerande sätt för dig att använda ditt konferensrum. Det svenska företaget Meetio som vi har ingått partnerskap med, har certifierade lösningar för Google Workspace som också är kompatibla med Microsoft 365. 

Vad behöver du göra?
Vi tar hand om allt, från konfiguration till installation. Både mjukvarumässigt och fysiskt.

Meetio Room
Meetio Room 10″ är en plug & play-lösning med allt du behöver för att förbättra tillgänglighet och rumsanvändande. Hårdvaran är en professionell 10” display med LED-ljus längs sidorna som tydligt visar rummets status. Boka rum och hantera pågående möten direkt på displayen eller via din vanliga kalender, genom kopplingar mot Office 365, Exchange eller Google Workspace.
Meetio View
Klarhet vid första ögonkastet.
Behöver du hitta ett rum direkt? Intuitiva kartor över arbetsplatsen ger en oslagbar översikt av kontoret och rummens tillgänglighet – allt på en interaktiv touchskärm.
Meetio Desk
Aktivitetsbaserade arbetsplatser där man själv väljer var man vill sitta har blivit ett allt populärare sätt att arbeta på. Behovet att kunna boka olika arbetsytor har därmed skjutit i höjden. Meetio Desk är en molntjänst som på ett enkelt sätt gör det möjligt att boka och hantera fysiska skrivbord och andra arbetsytor på ditt kontor – antingen på plats eller genom din telefon.

Är du intresserad av Meetios produkter? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vår säljavdelning dig.

[hubspot portal=”5618774″ id=”68d501d8-22a1-48eb-af26-fd76f6ec7680″ type=”form”]