Hem / Support
Support

QoS Fjärrstöd - Servicedesk/Helpdesk

När du ringer vår Helpdesk kan du vara säker på att snabbt komma fram, och att snabbt få hjälp. De duktiga teknikerna på vårt Fjärrstöd kan normalt hitta snabba lösningar på ditt problem, som inte behöver lämnas vidare. Personalomsättningen är låg vilket med tiden skapar en nära relation mellan kunder och tekniker och ger en ännu bättre support. Tack vare vårt Helpdesk/Managementverktyg får du en proaktiv och automatiserad IT-drift med övervakning. PC eller Mac spelar ingen roll, vi klarar båda systemen lika bra.

Har ni i dag en IT policy? Vi hjälper er annars även med det, utformningen kan vara snårig om man ej är insatt i alla lagar och regler. Givetvis tecknar vi också både sekretessavtal och biträdesavtal med er då ni blir kunder, så ni efterlever sådant som GDPR till fullo.

Vill du veta mer? Använd prisberäkningen nedan och fyll i dina uppgifter till höger, så kontaktar vi dig så snart som möjligt!

  • Prisberäkning
  • Beskrivning
  • Specifikation


Antal Servrar
0 /mån

Antal Klienter
0 /mån

Totalt 0kr/mån

Kundanpassade  avtal
Supporten finns i olika avtalsformer för att passa just dina behov och hur ditt företag arbetar. Om du vill ha högsta kostnadskontroll väljer du Fastpris, Med Pott kan du skjuta inbetald tid framåt upp till tre månader vilket kan vara önskvärt om man har toppar och dalar i sitt behov av support.

Automatiserad felsökning
Genom tilläggsprodukter som Management Agent kan vi öka service nivån ytterligare genom proaktiva åtgärder.

Bra vilkor
Vi har korta debiterings intervall, startdebitering vid support på distans är endast 15 min. Vid på platsen support tar vi minidebitering på 1 tim. Utöka gärna din IT-Support hos oss, med våra hög kvalitativa Hosting tjänster.

Ad Hoc* Pott Fastpris*
Hälsokontroller Nej Ja Ja
Support på plats Per timme (start 2h) Per timme Ingår
Support på Distans Per timme Per kvart Ingår
Telefonsupport Per timme ingår ingår
Inventering Tillval Ingår Ingår
Management Agent Tillval Tillval Ingår
Antivirus Tillval Tillval Tillval
Pris per server /mån 0 kr 300 kr 895 kr
Pris per dator/mån 0 Kr 100 kr 600 kr
Pris per timme 1200 kr 900 kr ingår
Bindningstid 3 månaders uppsägningstid

*endast tillgänglig för redan existerande avtal.